EFTERSNACK med Bahar Pars

EFTERSNACK med Bahar Pars

Du berättar i podden att du alltid älskat barn och att du går all in på ditt gudmödrarskap. Ge några tips på hur man ska bli en bra gudmor!
Att ha fått förtroendet och rollen som gudmor är i sig jättestort. Men vi vet alla att har man egna barn hemma så är det svårt att få ihop schemat. Men, det är dock ett ansvar man påtagit sig. Så ta initiativ, bestäm tid och dag som du umgås med barnet. Det kan räcka med en timma men det kan också vara en heldag. Så småningom kommer ni få en egen kontakt. Var heller inte rädd att vara där även ifall du inte umgåtts med föräldrarna på ett tag. Fokusera på barnet, du behöver inte umgås med föräldrarna eller alla i familjen samtidigt. Kanske kan du hämta på förskolan en dag och äta middag ihop tex.

Du har också en egen podd! Berätta!
Min podd heter Fake it til you make it och kommer snart! Den fokuserar och handlar om skönhet och kvinnor ur ett feministiskt perspektiv. I ett avsnitt pratar vi om skönhetsingrepp, det finns en sån tabu och shaming kring det, varför då? Och så går vi in på åldrande och allt sånt härligt!

När och var får vi se dig på scen eller film igen?
Jag spelar in två filmer i år! En av dem är också min egen regidebut och det blir en riktigt rolig komedi. Så förhoppningsvis får ni se mig mer 2021. Det tar ju sådan tid att göra film!

MISSADE DU AVSNITTET? LYSSNA IKAPP HÄR.

Lämna ett svar

Stäng meny